2018. aasta heategevuslik kontsert “Laulud sõdurile” toimub esmakordselt Tallinnas!

Uudised

Kommenteeri
Heategevuslik kontsert “Laulud sõdurile” toimub 21. juunil 2018 ja esmakordselt jõuab see Tallinna. Kultuurikatlas esinevad Anne Veski, Tanja, Liis Lemsalu, Robert Linna, Laura Prits, Rasmus Rändvee, Carlos ja Raul Ukareda. Muusikuid saadab Eesti Kaitseväe orkester Peeter Saani juhatamisel ning kontserdist teeb ka ETV ülekanded 22. juunil ja 23. juunil.

Heategevuslik kontsert “Laulud sõdurile” toimub juba seitsemendat korda. Kontserdiga aitab Carolin Illenzeeri Fond toetada raskelt vigastatud või teenistusel surma saanud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust. Seitsme tegevusaasta jooksul on nii mõnigi pere saanud tänu sellele võimaldada oma lastele ülikooliteed ja saanud või jätkanud võimalust tegeleda mõne hobiga nagu näiteks ratsutamine, maalimine või jalgpall.

“Vahel on vaja ainult natukene tuge, et luua lastele võimalust nende haridustee või huvitegevuste jätkamiseks. See on vähim, mis me koos teha saame, et nende vaprate kaitseväelaste järglased, kes kaitsevad igapäevaselt meid, saaksid hoitud ka meie poolt,” lausus Carolin Illenzeeri Fondi tegevjuht Liina Kurvits.

Carolin Illenzeeri Fond kannab nime Arre Illenzeeri tütre järgi, Arre lahkus meie seast missioonil Afganistaanis. Peale toimunud õnnetust, otsustas sõpruskond hakata Arre tütre haridusteed toetama. Välismissioonid jätkusid ning kurbi teateid tuli veelgi. Aastal 2011 kasvas heast algatusest välja sihtasutus, mille asutasid  kristlikud ohvitserid, Eesti NATO Ühing ja Eesti Reservohvitseride Kogu, et toetada neid peresid, kus õnnetus on juhtunud. Nüüd saab aidata neid peresid igaüks, nende laste haridusteed ja huviharidust. Praegu on fondi laste nimekirjas kokku 58 last. Igal aastal toetatakse kõiki koolilapsi 300 eurose koolitoetusega. Mõned fondi lapsed õpivad juba ülikoolis, seega räägime toetusest, mis on kordades suurem, et tagada kvaliteetne haridus. Nii ongi heaks tavaks korraldada heategevuslik kontsert, kus kõikide heade inimeste abiga,saab koos aidata neid lapsi, kes soovivad õppida, end täiendada või harrastada mõnda huvitegevust.

2018. aasta “Laulud sõdurile” kontsert toimub 21. juunil algusega kell 19.00 Tallinnas Kultuurikatlas (Põhja pst 27a). Kontserdipiletid hinnaga 15.- täiskasvanu, 10.- õpilane ja tudeng, 8.- eurot pensionär, 30.- perepilet (kaks täiskasvanut ja kuni kaks last) ja 50.- toetajapilet on müügil Piletilevi müügipunktides ja internetis www.piletilevi.ee.

Kontserdist “Laulud sõdurile” teeb otseülekande err.ee veebikanal, samuti on kontsert eetris ka ETV 22. juunil kell 20:00 ja 23. juunil kell 9:55. Annetustelefonid on avatud juba nüüd, helistades numbril 900 6705 annetades 5 eurot, numbril 900 6715 annetades 15 eurot ja numbril 900 6735 annetades 35 eurot.

Lisainformatsioon
Liina Kurvits
SA Carolin Illenzeeri Fond
Tegevjuht
+372 5022372
liina@carolinfond.ee


Lisa kommentaar

Email again: